Je bent nu hier: Home > Nieuws > Namens het Netwerk 'Fijne feestdagen'

Namens het Netwerk 'Fijne feestdagen'

Het is een uitdagend jaar geweest voor een ieder. Ook voor de massagetherapeuten van het Netwerk Massage bij Kanker met de lockdowns. Tegelijkertijd zijn er ook vele mooie ontwikkelingen en ontmoetingen geweest. Zo hebben we een webinar-reeks over Complementaire Zorg bij Kanker georganiseerd, met o.a.:
- massage bij kanker
- aromazorg in de oncologie bij kanker 
- oncologiesysio- en oedeemtherarapie 
- oncologische acupunctuur 
- yoga bij kanker
- Coaching bij kanker. 
We zijn erg blij dat we deze reeks begin volgend jaar weer gaan herhalen met als start het webinar over massage bij kanker op 4 februari, Wereldkankerdag. Met o.a. Sophia van den Boogerd, oncoloog Alexander Monro Ziekenhuis en Pieter Koopmans, sr oncologieverpleegkundige HMC Antoniushove.

We hebben op een prachtige themadag over 'Rouw en Verlies' elkaar ook weer live kunnen ontmoeten na 2 jaar tijd. Bij de sponsorloop van het Integrale zorgteam Alexander Monro hebben veel mensen kunnen kennismaken met massage bij kanker, evenals op de landelijke dag van Stichting Langs de Zijlijn. 

In het webinar Integrative Medicine, over aanvullende zorg bij kanker, georganiseerd door Rijnstate Ziekenhuis heeft Netwerklid Eugenie Wijburg aandacht gegeven aan het effect van massage bij kanker. Klik hier om het webinar te bekijken. 

Kortom, prachtige ontwikkelingen waarin we met veel energie voortgang aan willen geven in het nieuwe jaar. 

Voor nu willen we iedereen bedanken voor de fijne samenwerking!
Tot ziens in het nieuwe jaar!
Namens het Netwerk Massage bij Kanker

Nieuws

Wereldkankerdag is op 4 februari. Een moment om extra aandacht te besteden aan de ziekte kanker en de impact daarvan op het leve…

Webinar Massage bij kanker op Wereldkankerdag 4 februari Op 4 februari is het weer Wereldkankerdag. Het Netwerk Massage bij Kan…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.