Je bent nu hier: Home > Nieuws > "Passende Zorg" Borstkankersymposium 16 maart 2024

"Passende Zorg" Borstkankersymposium 16 maart 2024

Passende Zorg | Zaterdag 16 maart 2024 | Landgoed Zonheuvel, Doorn

Zaterdag 16 maart 2024 organiseert Stichting Jij Speelt de Hoofdrol de negende editie van het Borstkankersymposium. Het thema van dit jaar is  ‘Passende Zorg’. Het Borstkankersymposium is bedoeld voor vrouwen en mannen in alle fases van de behandeling. De sprekers zijn net als alle voorgaande jaren weer gevonden onder patiënten, specialisten, fysiotherapeut en partners.
 
Tijdens dit symposium laten masseurs van het Netwerk Massage bij Kanker u kennismaken met deze massage. Met de diagnose kanker wordt de wereld op de kop gezet, het is een aanslag op de gezondheid, het vertrouwen, functioneren en toekomstperspectief. De boog staat gespannen, niets is meer zeker. Het heeft niet alleen lichamelijke gevolgen, ook op emotioneel en sociaal vlak verandert er veel. Al de aandacht voor uw lichaam is medisch gericht.

Massage bij kanker is een moment voor u, even aandacht voor uzelf. Het geeft overall een diepe ontspanning. Meer specifiek kan het symptoomverlichting geven bij pijn, slaapstoornissen, vermoeidheid en misselijkheid. 

Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Wat zijn we nog aan het nagenieten van de mooie dag! Bij deze een samenvatting van de dag en onze dank aan jullie allen.   10 j…

Passende Zorg | Zaterdag 16 maart 2024 | Landgoed Zonheuvel, Doorn Zaterdag 16 maart 2024 organiseert Stichting Jij Speelt de H…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.