Je bent nu hier: Home > Nieuws > Twan rent de Marathon - doneer om te helpen!

Twan rent de Marathon - doneer om te helpen!

 
"Zaterdag 16 april loop ik de Marathon van Rotterdam om geld in te zamelen voor het Netwerk Massage bij Kanker.
 
Samen met een tiental gespecialiseerde masseurs en massagetherapeuten zet mijn moeder zich via dit landelijke netwerk in om massage toegankelijk te maken voor mensen met de ziekte kanker.
 
Kanker is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van het lichaam en de handeling met chemotherapie, bestraling of hormoontherapie laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk.
 
Massage kan helpen om de balans in het in lichaam te verbeteren en is bedoelt om symptomen als pijn, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, isolatie, stress en depressie te verminderen.
 
Met behulp van uw donatie wordt op vrijdag 10 november het congres Comfortabel bij kanker georganiseerd in het Evertshuis in Bodegraven.
 
Het doel van deze dag is om de mogelijkheden bij een groter publiek onder de aandacht te brengen. Zo zullen er specialisten vanuit verschillende disicplines aanwezig zijn en komen (ex)patiënten aan het woord over hun ervaringen."

Nieuws

Tijdens deze speciale landelijke scholing dag, waar je accreditatie punten voor ontvangt, vieren we tevens ons jubileum. Het on…

Twan Korrel organiseert deze inzamelingsactie voor het netwerk namens Cleo Pinck.   DONEREN KAN JE HIER   "Zaterdag 1…

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, schrijf u in voor onze nieuwsbrief.